Gå til hovedinnhold Gå til footer

Innlandsporteføljen er offentliggjort – Sirkulære Solør er med!

Innlandsporteføljen ble offentliggjort 6. juni 2023 på Atlungstad. Innlandsporteføljen har kartlagt innovasjonsprosjektene med størst potensial for verdiskapning og eksport i Innlandet. Resultatet er en portefølje med de viktigste prosjektene, og hva som skal til for å realisere dem. Innlandsporteføljen er igangsatt av Innlandet fylkeskommune, Statsforvalteren i Innlandet og Innovasjon Norge.  EY har vært rådgiver i utarbeidelsen av Innlandsporteføljen.

«At Sirkulære Solør nå omfattes av Innlandsporteføljen motiverer oss enda mer i arbeidet med å videreutvikle næringslivet i vår region. Et sånt kvalitetsstempel er godt å få, og det beviser jo enda en gang at bedriftene og prosjektene i Sirkulære Solør er et stort kinderegg til beste for bedriftene, regionen og miljøet» sier Espen Svenneby, leder i styringsgruppen i Sirkulære Solør.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette. Du kan lese om vår bruk av informasjonskapsler under personvern.